Deel vacature

Solliciteren

Afstudeerstage Communicatie

Rotterdam | Communicatie

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeerstage met doorgroeimogelijkheden na het afronden van je studie? Bij Havelaar & van Stolk (dochteronderneming Allianz) zijn we op zoek naar een gedreven stagiair met een flinke dosis motivatie en doorzettingsvermogen om zelfstandig een communicatiebeleid op te starten binnen Havelaar & van Stolk.

Havelaar & van Stolk is een advieskantoor. Wij helpen onze relaties bij het maken van de juiste keuzes wat betreft het nemen van risico’s, bedrijfscontinuïteit en wet- en regelgeving en helpen wij bij het afsluiten en onderhouden van passende verzekeringen.Havelaar & van Stolk is een dochteronderneming van Allianz Nederland Groep. Onze mensen houden zich bezig met het adviseren van zakelijke klanten en particulieren op het gebied van schade, inkomen, leven en pensioenen.Enthousiasme en professionaliteit staan bij ons voorop. Met de juiste commerciële instelling draagt elke medewerker bij aan ons gezamenlijke resultaat.

Jouw werkdag bestaat uit…

Zoals genoemd in de introductie zijn wij op zoek naar een gedreven stagiair die de uitdaging aan wil gaan om voor Havelaar & van Stolk een communicatiestrategie uit te zetten. Daarbij willen we jou graag de verantwoordelijkheid geven om met een flinke dosis creativiteit en innovatiekracht het beleid op te stellen. Daarbij geven wij jou de mogelijkheid om het beleid in te vullen.

- Communicatiestrategie formuleren in lijn met de merkidentiteit van Havelaar & van Stolk;

- Je maakt hiervan een doorvertaling naar kanalen en middelen;

- Je ontwikkelt specifieke communicatieboodschappen voor specifieke klantsegmenten (profiling);

- Je denkt en schrijft mee aan commerciële uitingen;

- Je optimaliseert bestaande standaard correspondentie;

- Je geeft ons nieuwe inzichten die ons helpt de juiste keuzes te maken op communicatievlak.


Wat kun jij ons bieden?

- Volgt een HBO / WO studie in de richting van communicatie;

- Je bent bereid om zelfstandig te werk te gaan en met voldoende overtuigingskracht ben je in staat om adviezen te geven over het beleid;

- Je beschikt over een flinke dosis creativiteit en innovatiekracht om het communicatiebeleid tot een succes te laten worden;

- Naast het opstellen van het communicatiebeleid ben je ook bereid om het beleid uit te voeren;

- Ervaring met Social Media kanalen, MS Office, Adobe en/of andere relevante programma’s;

- Tijdens de uitvoering van je onderzoek ben je bereid verschillende taken uit te voeren die bijdragen aan het verbeteren van de communicatie binnen Havelaar & van Stolk.


Wat krijg je ervoor terug?

- Werken in een dynamische en innovatieve omgeving;

- De vrijheid en zelfstandigheid die jij wenst;

- Aangename werksfeer;

- Doorgroeimogelijkheden na je studie;

- Gelegen in hartje Rotterdam;

- Stagevergoeding.


Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacaturetekst en sta je te popelen om aan de slag te gaan bij Havelaar & van Stolk om ons te voorzien van een communicatiebeleid tijdens jouw afstudeerperiode? Wacht dan niet langer en reageer snel via onderstaande button!

Stephanie Kosten

Solliciteren