Deel vacature

Solliciteren

Acceptant Volmacht

Rotterdam | Underwriting

De rol van senior acceptant volmacht bij Helviass Verzekeringen, huisvolmacht voor Havelaar & Van Stolk en dochteronderneming van Allianz te Rotterdam. Commercieel, uitdagend, een baan met verantwoordelijkheid, afwisseling en behoorlijk wat zelfstandigheid. Kan jij de verantwoordelijk aan de zowel particuliere als zakelijke portefeuille te beheren, te onderhouden en verder uit te bouwen? Pak dan deze mooie kans.

Wat ga je doen?
Als acceptant volmacht beoordeel je geheel zelfstandig verzekeringsaanvragen van onze particuliere en zakelijke relaties van onze aangesloten agenten. Bij je beoordeling van de risico's combineer je je gevoel voor commercie met de zorg voor een goed rendement. Verder bewaak je actief de bestaande portefeuille en heb je je volmacht administratie prima op orde. Je analyseert en beoordeelt risico's aan de hand van de hiervoor gestelde richtlijnen. Het vakgebied is voor jou niet onbekend, inmiddels heb je al wat ervaring opgebouwd. Dankzij durf en lef ben jij binnen deze gestelde kaders creatief, dat maakt het werk leuk en uitdagend. Je ziet daarbij kansen voor het uitbouwen van de zakelijk propositie en pakt die met beide handen aan. Het belang van al jouw relaties staat voorop. Indien nodig kan jij gedegen en onderbouwd naar jouw klanten aangeven op welke wijze jij tot een bepaalde acceptatie beslissing bent gekomen.

Waar kom je te werken?
Je komt te werken bij Helviass Verzekeringen, Helviass is een volmachtbedrijf en treedt namens meerdere verzekeraars op. Een enorm voordeel voor de klant: snel, deskundig, directe afhandeling in eigen huis en korte en snelle lijnen om verzekeringszaken af te stemmen.

Wat neem je mee?
Om de rol goed te kunnen vervullen zijn een aantal zaken belangrijk, namelijk:

 • Je hebt een afgeronde hbo opleiding óf hbo werk- en denkniveau en bent 32 tot 38 uur per week beschikbaar (4 of 5 dagen);
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring met volmacht en acceptatie (zowel particulier als ook zeker zakelijk);
 • Je bent communicatief vaardig, commercieel en weet de portefeuille uit te breiden waarbij er op zakelijk gebied mooie kansen liggen die je graag met beide handen aanpakt;
 • Je beschikt over de diploma’s Wft basis, Wft schade (Particulier en Zakelijk);
 • Indien nodig ben jij bereid om verder te studeren voor het Assurantie A diploma of specifieke branchediploma’s;
 • Kennis van ANVA is een pré.
 • Als persoon omschrijf jij jezelf verder als ondernemend, klantgericht, analytisch, commercieel en iemand met gevoel voor humor.

Wat krijg je ervoor terug?
Wij bieden jou een uitdagende parttime of fulltime functie (32 of 38 uur) bij Helviass, dochteronderneming van Allianz te Rotterdam. Je maakt onderdeel uit van een gedreven team. Wij dagen jou niet alleen uit om de rol goed te vervullen en te excelleren maar ook om onze zakelijke propositie nog verder uit te bouwen.

Bij start mag je op het volgende rekenen:

 • Een uitstekend salaris met aantrekkelijke gratificatie van 12,5%;
 • 25 vakantiedagen (op basis van een 38-urige werkweek);
 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om ook thuis te werken.
 • Gelegen in hartje Rotterdam op de Coolsingel in een splinternieuw kantoor.
 • Prima reiskostenvergoeding met de keuze uit kilometervergoeding of onze NS business card.
 • Een pensioenregeling met een kleine eigen bijdrage;
 • Een eigen online Xcelerate Academy waarin jij je kunt ontwikkelen zoveel als je kan;
 • Aangename werksfeer in een fijn team;

Spreekt bovenstaande functie jou aan?
Solliciteer dan onmiddellijk via de onderstaande button en kom te weten wat jouw mogelijkheden zijn bij ons!

Heb je vragen? Schroom dan niet en app onze recruiter:
Ruwan de Vries
Corporate Recruiter Allianz
Tel. 0612824518 (ook via whatsapp)

Havelaar & van Stolk b.v. is een Register Makelaar in Assurantiën. In het kader van zakelijke schadeverzekeringen bemiddelt zij ten behoeve van haar relaties met verzekeraars o.a. werkzaam in de Nederlandse Co-assurantiemarkt. Havelaar & van Stolk is een dochteronderneming van Allianz Nederland Groep N.V. Onze mensen houden zich bezig met het adviseren van zakelijke klanten en particulieren op het gebied van schade, leven, pensioenen, hypotheken en financial planning. Enthousiasme en professionaliteit staan bij ons voorop. Met de juiste commerciële instelling draagt elke medewerker bij aan ons gezamenlijke resultaat.

Solliciteren